Skip to main content

80
Uiteenlopende winkels
20
Sfeervolle horeca
2000
Wekelijkse bezoekers

OVERONS

Centrum Goirle verbindt de verschillende zaken aan de Tilburgseweg met álle winkels en horecagelegenheden in het Goirlese centrum. Met als doel: het centrum van het Goirle nóg beter op de kaart te zetten.

Centrum Goirle is dé plek waar inwoners van Goirle, Tilburg en omliggende dorpen als Riel, Hilvarenbeek, Poppel en Ravels hun hart kunnen ophalen. Met een breed scala aan winkels en tal van gezellige terrassen en eetgelegenheden is er voor ieder wat wils. Van lokale speciaal- en delicatessenzaken, kledingwinkels tot de grote winkelketens voor de fanatieke shoppers onder ons. En van de weekmarkt, pittoreske koffietentjes tot sfeervolle horecagelegenheden voor ontbijt, lunch en diner. Je vindt het allemaal in Centrum Goirle.

Door de vele aangesloten ondernemers van Goirle valt er in het dorpshart altijd wat wel wat te beleven. We doen er alles aan om de kern van Goirle zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de inwoners, bezoekers en nieuwe ondernemers. Zo organiseren wij geregeld leuke activiteiten en evenementen voor jong én oud. Breng je het hele gezin mee? Geen zorgen, ook de kleintjes zullen zich zeker vermaken. Waar wacht je nog op? Wees grenzeloos welkom in Goirle!

ONTDEKGOIRLE

Cultuur Centrum

De Tilburgseweg

Activiteiten

De Hovel

Kloosterplein

Aanbod

Bereikbaarheid en parkeren

De Kalverstraat

Weekmarkt