Skip to main content

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITEN-
KALENDER

Centrum Goirle biedt gedurende het jaar een grote verscheidenheid aan activiteiten voor jong en oud. Grootschalige events, maar ook kleinere activiteiten maken een bezoek aan Goirle zo nóg aantrekkelijker. Bezoek, beleef en bewonder het.

Zondag 27 November Koopzondag

Winkels open van 12:00 tot 17:00 uur, en vanaf 12:30 tot 15:30 heb je de kans om je pietendiploma te halen. Kom gezellig langs en de pieten leren je van alles om een echte piet te zijn!

Zaterdag 3 December

van ca 11:00 tot 15:00 zal Sinterklaas en zijn pieten een bezoekje komen brengen aan ons mooie Centrum. Kom gezellig langs om Sinterklaas een handje en/of tekening te geven of om gewoon gezellig op de foto te gaan.

Sinterklaas Kleurplaat wedstrijd

Teken jij deze kleurplaat op z’n mooist en win leuke prijzen! Download of haal je tekening bij de inleverlocaties: Shoeby of Bubbles & Bo

Scan & Win Prijzenfestival 19 November t/m 11 December

Maak kans op fantastische prijzen en aanbiedingen! Bij elke besteding van 5 euro bij de deelnemende winkels ontvang je een scan-kaart. Scan deze bij de scan-machine ter hoogte van de Etos en kijk of je prijs hebt! Wie weet win je wel de hoofdprijs van 250 euro aan Centrum Goirle Cadeaubonnen.

Goirle Gloeit Wintermarkt 17 December

Helaas gaat de Moonlightshopping niet door dit jaar. Daarvoor in de plek zullen we de hele feestdagen periode voor leuke activiteiten en gezellige sfeer zorgen. Zoals Zaterdag 17 December van 10:00 tot 17:00 uur hebben wij een kleinschalige wintermarkt op de agenda staan. sfeervol bij de kerststal en kerstboom op ons Kloosterplein.

Ben je een hobbyist, maak je leuke spullen of wil je namens een goed doel een kraam huren? Huur dan snel je kraam via: marketing@centrumgoirle.nl. Vermeld hier duidelijk je naam, telefoonnummer, wat je wil gaan verkopen en of je zakelijk of particulier bent. Kosten zijn 25 euro voor particulieren.

Hopelijk tot dan!

Weekmarkt

Misschien geen ‘uniek’ evenement, maar wel een begrip in Goirle: de weekmarkt op het Kloosterplein. Voor iedereen die zijn producten en lekkernijen het liefst op de markt haalt. Met verschillende kramen die vlees en vis, groente en fruit, noten en zuivel verkopen. Iedere donderdag van 08.00 tot 12.00 uur.