Skip to main content

AANBODCENTRUM

Het bruisende dorpshart van Goirle telt meer dan 80 verschillende winkels en horecagelegenheden. Van bourgondisch genieten bij één van de sfeervolle restaurants tot winkelen in het levendige centrum. In Goirle kan het allemaal! Ontdek de unieke sfeer van ieder winkelgebied en laat je verrassen door al het moois dat je onderweg tegenkomt.

Winkelen
Ga je voor een gehele nieuwe garderobe? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Goirle heeft een ruim aanbod aan verrassende boetiekjes en exclusieve winkels. De Tilburgseweg, Hovel en de Kalverstraat zijn dé populairste winkelstraten van Goirle. In deze leuke straten slaag je gegarandeerd! 

Eten en drinken
Op zoek naar een tussenstop voor een hapje of een drankje? De dag goed beginnen met een verse koffie en een lekker ontbijt? Of de dag juist liever afsluiten met een culinair hoogstandje? Ook dan is de keuze reuze. Want ook aan de echte fijnproevers is gedacht. Van kroeg tot restaurant, Centrum Goirle heeft het allemaal.

Hieronder hebben wij alle aangesloten ondernemers van Centrum Goirle in kaart gebracht. Klik op de onderstaande logo’s en kom meer te weten over de winkeliers en horecagelegenheden van het bruisende dorpshart.

Dagelijkse boodschappen

Bloemen en planten

Supermarkten

Warenhuizen

Speciaalzaken

Gezondheid en uiterlijke verzorging

Kapsalons

Mode

Opticien en audicien

Dienstverlening

Horeca