Skip to main content

BEREIKBAARHEID&PARKERENGOIRLE

Centrum Goirle is goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. En voor de inwoners van Goirle en de omliggende dorpen natuurlijk ook lopend of met de fiets.

Kom je met de auto?
In ondergrondse parkeergarage De Hovel aan de Kalverstraat kun je gratis parkeren. De roltrap of lift brengt je binnen de kortste keren naar boven, waarna jij je direct in het midden van winkelpromenade De Hovel bevindt. De parkeergarage is iedere zondag tot en met donderdag van 07.00 tot 21.00 uur geopend. En op vrijdag en zaterdag van 07.00 tot 01.00 uur. Buiten de genoemde openingstijden is de garage niet toegankelijk.

Wil je op straat parkeren? Houd er dan rekening mee dat in het centrum een blauwe zone van kracht is. Tijdens winkeltijden is het verplicht om hier met een parkeerschijf te parkeren en geldt er een maximale parkeerduur van 2 uur. Met uitzondering van de parkeerterreinen bij het Cultureel Centrum Jan van Besouw en bij ’t Loket aan de Thomas van Diessenstraat. Hier mag je maximaal 3 uur parkeren.

Kom je met het openbaar vervoer?
In het centrum van Goirle, waaronder op de Tilburgseweg, bevinden zich meerdere bushaltes. Om hartje centrum te bezoeken neem je lijndienst 2 vanaf Centraal Station Tilburg, en stap je uit bij de halte Dorpsstraat. De gehele busroute en dienstregeling in Goirle vind je op de website van Arriva. Je kunt jouw reis ook plannen via 9292.